Έχουν ξεφύγει οι Ισπανοί με την ΑΕΚ!

Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπορούν να κουμαντάρουν όλη αυτή τη… συγκίνηση που προκαλούν τα ισπανικά δημοσιεύματα. Ο κόσμος καλό θα ήταν να κρατά μικρό καλάθι, διότι όπως έχει φανεί, κάνει μετεγγραφές από του πουθενά (βλέπε Έλντερ Λόπες) και όχι όταν αυτές γράφονται στον Τύπο κατά κόρον.

Βέβαια, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ελληνικά δημοσιεύματα, αλλά με ισπανικά, ανθρώπων που πέρσι επιβεβαιώθηκαν όταν η ΑΕΚ απέκτησε τον Αραούχο. Οι Ισπανοί, λοιπόν, γράφουν πως ο Ρομέρο – ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα – καταφτάνει τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και πως οι Αραούχο και Λιβάγια έρχονται «πακέτο» στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι όροι της μετακόμισης.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Λας Πάλμας στην ουσία παραχώρησε δωρεάν (ενώ είχε συμβόλαιο, σαν ένα έκανε ένα μικρό δώρο στην ΑΕΚ) τον Έλντερ Λόπες, δείγμα του ότι έχει αναπτύξει κάποιου είδους συνεργασία με το «Δικέφαλο» και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από τα δημοσιεύματα τα ίδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα