Αγωνία για την εκδήλωση

Η αυριανή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που διοργανώνεται από το ΙΣΤΑΜΕ είναι εξαιρετικής σημασίας για την Χαριλάου Τρικούπη, που ελπίζει να έχει την ίδια ανταπόκριση όσο και η προ ημερών εκδήλωση της νεολαίας του χώρου στον Κεραμεικό.

Την εκδήλωση διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ “Ανδρέας Παπανδρέου”, από κοινού με το Ίδρυμα Friedrich Ebert Stiftung της γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Caravel, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, Κώστας Σκανδαλίδης και ο διευθυντής της αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Friedrich Ebert Stiftung στην Ελλάδα, Χρήστος Κατσιούλης. Η κεντρική εισήγηση ανήκει στη Φώφη Γεννηματά.

Μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν Γιώργος Καμίνης, Απόστολος Κατσιφάρας, Απόστολος Κοιμήσης, Ξενοφών Κοντιάδης, Φώτης Λαμπρινίδης, Γιάννης Σγουρός, Σταύρος Αρναουτάκης, Σίμος Δανιηλίδης, Γιώργος Μαρινάκης, Θανάσης Σπονδυλίδης.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, αναμένεται να συνεδριάσει και το Συντονιστικό Όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς εντείνονται οι διεργασίες για το συνέδριο του Ιουνίου, ενώ σήμερα η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Τζιάνι Πιτέλα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα επ’ ευκαιρία της ανάδειξής του σε επίτιμο δημότη της πόλης.

Εξεταστική

“Συμφωνούμε την Εξεταστική για την Υγεία, αλλά να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη, ιδίως για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015, σύμφωνα με την αναφορά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον εισαγγελέα, δήλωσε η αρμόδια τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για διάλυση του συστήματος Υγείας: «Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει την διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας».

Μάλιστα, σχολίασε πως «την ώρα που οι ασθενείς περιφέρονται από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο για να βρουν αξονικό τομογράφο και φέρνουν από το σπίτι τους σεντόνια και αναλώσιμα, την ώρα που οι γονείς παραμένουν απλήρωτοι για τις θεραπείες ειδικής αγωγής των παιδιών τους και την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές εργάζονται μέχρις εξάντλησης των ορίων τους, ο κ. Τσίπρας για να αποδράσει από τη ζοφερή του πραγματικότητα έρχεται τις Παρασκευές στην Κοινοβουλευτική ώρα του κ. Λεβέντη για να περιηγηθεί στον κόσμο των ψευδαισθήσεών του».

«Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία» κατέληξε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα