ΑΕΚ: Μιλάει με Γιάνκοβιτς από την Ελλάς Βερόνα

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Μπόσκο Γιάνκοβιτς βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, η ομάδα της ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέρεται να έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών του με τη διοίκηση της Ένωσης.

Η εφημερίδα «SportDay» φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του, Ζόραν Τζούριτς, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ναι, έχουμε μιλήσει για τον Μπόσκο με την ΑΕΚ. Γνωρίζω χρόνια τον Μπράνκο (σ.σ. Μιλοβάνοβιτς) και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και έχουμε κάνει κουβέντα. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και η προοπτική αυτή δεν αφήνει αδιάφορο τον πελάτη μου. Θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ μπορεί να του το εξασφαλίσει αυτό.

Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Το δηλώνω. Παρόλα αυτά, θα συζητήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα για το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι τον Μπόσκο δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Έχει βγάλει πολλά λεφτά στην καριέρα του. Να παίξει μπάλα τον νοιάζει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα