Ανανεώνει τα ψηφοδέλτια έως και 50% ο Μητσοτάκης

Να μετατρέψει την απορριπτική διάθεση απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε θετική ψήφο και στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις πρώτες εβδομάδες του 2018.

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα για τον πρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης, σε μία χρονιά που τόσο ο ίδιος όσο και κορυφαία στελέχη του θεωρούν ότι «κρύβει» κάλπες. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί καθώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής -κουρασμένο από μνημόνιο, ανέξοδες υποσχέσεις και απογοητευμένο από την εξουθενωτική λιτότητα- έχει γυρίσει την πλάτη του στην πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εξωστρέφεια και καλύτερη «επικοινωνία» του κυβερνητικού προγράμματος που έχει σχεδιάζει το «γαλάζιο» επιτελείο.

Μία ακόμη κίνηση, την οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να κάνει για να «επικοινωνήσει» ακόμα καλύτερα το μήνυμα της ανανέωσης είναι τα ψηφοδέλτια του κόμματος, που σε βαθμό έως και 50% θα είναι φρεσκαρισμένα.

Ιδίως στην περιφέρεια, όπου ο κ. Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει 56 επισκέψεις σε δύο χρόνια, οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα