Απίστευτο: Ο GAY ΓΑΜΟΣ στη Μύκονο, γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών (εικόνα)

 

«Ο πρώτος γκέι γάμος στη Μύκονο είναι γεγονός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του δημοσιεύματος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Γκέι γάμος στη Ψαρρού με αλλαγή  βέρας, πέταγμα ανθοδέσμης, και βροχή από ροδοπέταλα.  Ο Γρηγόρης και ο Στέλιος επέλεξαν τη Μύκονο για την τελετή ένωσής τους. Η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης των δύο τραγουδιστών περιλάμβανε τα έθιμα ενός κανονικού μυστηρίου», ανέφερε στη συνέχεια το ρεπορτάζ.

 

«Βίον ανθόσπαρτον στα φιλαράκια μου» θέλησε να ευχηθεί ο Χάρης Βαρθακούρης στον Στέλιο Διονυσίου και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τρολάροντάς τους άσχημα στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μία από τις συνηθισμένες φάρσες που κάνει ο γιος του Γιάννη Πάριου, που δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους φίλους του. Εμπνευσμένος από τον πρώτο γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων που έγινε πριν από λίγο καιρό στο νησί, θέλησε να κάνει πλάκα στους κολλητούς του και συνεργάτες του. Με τη βοήθεια του photoshop, κατάφερε να τροποποιήσει το θέμα που είχε δημοσιεύσει κάποιο site και να το φέρει στα μέτρα των τραγουδιστών… Μπορεί να του πήρε αρκετό χρόνο για να γίνει πιστευτό όλο αυτό, αλλά τα κατάφερε, αφού κάποιοι «τσίμπησαν» και πολλοί περισσότεροι «λύθηκαν» στα γέλια.

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα