Αποκλειστικό:Εισβάλλαμε στον χώρο στο Γαλάτσι που θα γίνει το φινάλε του Survivor: Ντεκόρ-υπερπαραγωγή(εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι θα διεξαχθεί το λαμπερό σόου του μεγάλου τελικού του Survivor στις 5 Ιουλίου. Η «Α» κατάφερε να εισβάλλει στον χώρο που διαμορφώνεται ειδικά για τις ανάγκες του τελικού, με τις εργασίες να είναι «πυρετώδεις» για να θυμίσει το σκηνικό σε πολλά από αυτό που βλέπαμε στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαλατσίου, και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί τόσο από το αγώνισμα όσο και από τη ψηφοφορία του κόσμου. Το αγώνισμα όμως θα έχει γυριστεί ήδη στον Άγιο Δομίνικο ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα το απολαύσει μέσω βίντεο την ημέρα του ημιτελικού. Σε αντίθεση όμως με τον ημιτελικό, ο μεγάλος νικητής του Survivor θα αναδειχτεί μέσω της απόφασης του κοινού.

Μεσημέρι Παρασκευής και με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 43 βαθμούς κελσίου, οι εργάτες δουλεύουν πυρετωδώς, υπό την εποπτεία κλιμακίου της τούρκικης παραγωγής του Survivor, που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Α», αφού οι μέρες πλησιάζουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα