Απορριμματοφόρο σκότωσε 30χρονη εργαζόμενη στη καθαριότητα

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 30χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στη καθαριότητα του δήμου Πύργου, αφού την πάτησε και τη σκότωσε απορριμματοφόρο.Το τραγικό συμβάν συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το ilialive η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών,  βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του.

Ανθρωποκτονία από αμέλεια

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου και αφού επενέβη και η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της.

Στη σύλληψη οδηγού του απορριμματοφόρου  καθαριότητας στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας,προχώρησε  η αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στην θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

“Από τους πλέον έμπειρους οδηγούς”

Συγκλονισμένος δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς της 30χρονης Ανδριάνας Σταμόπουλου που έχασε τη ζωή της. Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως η άτυχη εργαζόμενη επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω ρόδα του μεγάλου οχήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα