«Για τους «Κλάους» ισχύει ότι για όλους»

Mετά το θόρυβο των τελευταίων ημερών που θέλει τον Στέφανο Αθανασιάδη να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ πήρε θέση στο όλο θέμα τονίζοντας πως δεν υπάρχει εντολή να αποχωρήσει ο «Κλάους» από την Τούμπα.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό  θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μεταφέροντας και την επίσημη θέση των ασπρόμαυρων για το μέλλον του αρχηγού της ομάδας.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών. Από κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο.

Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ότι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούμπος Μίχελ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα