«Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με τα Γιάννινα!

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τη 2η θέση «πέταξε» ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παραχωρώντας ισοπαλία, με σκορ 1-1, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε δυνατά, αλλά στο 4ο λεπτό ατύχησε, καθώς ο Νομπόα σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 12’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κριστιάν Τσάβες, προκαλώντας «ψυχρολουσία» στους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε την ισοφάριση στο 14’, με τον Φακούντο Περέιρα και έδειχνε ικανή να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να φτάσει στο στόχο της νίκης. Αν και το διάστημα που απέμενε ήταν μεγάλο, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Γιάχος, με βοηθούς τους Δημήτρη Γκάγκα και Χασάν Κούλα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χαρίσης, Τσάβες, Γκολάσα, Κουλούρης και Βελλίδης. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαρίσης.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78’ Πόζογλου), Μακ, Φακούντο Περέιρα (76’ Τζιόλης), Κουλούρης (62’ Αθανασιάδης)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85’ Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (83’ Ντάσιος), Μανιάς (82’ Γιάκος)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα