Γνωρίζει την αποθέωση στα 37 του ο Κωνσταντόπουλος

Είναι το αγαπημένο «παιδί» της εξέδρας της Μίντλεσμπρο! Γιατί; Μα επειδή όποτε παίζει εντός έδρας  η συγκεκριμένη ομάδα, οι φίλοι της αισθάνονται σίγουροι ότι δεν θα δεχθούν γκολ!

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος σε λίγες μέρες κλείνει τα 37, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στην Championship, τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα στα… γεράματα να καταφέρει να παίξει και στην Premier League, αφού η ομάδα του πηγαίνει θαυμάσια, χάρη και στη δική του παρουσία!

Δώδεκα χρόνια στην Αγγλία δεν έχει φτάσει στη μεγάλη κατηγορία. Στην Ελλάδα, βέβαια, κατάφερε και φόρεσε τη φανέλα μεγάλης ομάδας, της ΑΕΚ, αλλά σε κακή περίοδο για το σύλλογο. Ίσως και να δικαιούταν περισσότερες ευκαιρίες και στην Εθνική ομάδα (φόρεσε τη «γαλανόλευκη» μόνο μία φορά).

Χάρη στον Κωνσταντόπουλο η Μίντλεσμπρο διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας με δύο γκολ παθητικό (πρώτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα). Έχει διατηρήσει το μηδέν σε οκτώ από τα 17 παιχνίδια, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς 90 λεπτά, όντως πρώτος σε χρόνο συμμετοχής. Να του πούμε και εις ανώτερα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα