Δίδυμο Τετράτζε-Κετσπάγια σκέφτονται στον ΠΑΟΚ

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια ως πιθανός νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Δε διαψεύστηκε, ούτε επιβεβαιώθηκε αυτή η πληροφόρια. Τώρα, το σενάριο αυτό γίνεται ακόμη πιο σύνθετο, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον Κετσπάγια να αναλαμβάνει τον πάγκο του Δικεφάλου ως μέλος προπονητικού διδύμου.

Παρτενέρ του θα είναι –σύμφωνα με την ίδια πηγή– ο συμπατριώτης του Ομάρ Τετράτζε, προκειμένου να σχηματίσουν από κοινού ένα… γεωργιανό δίδυμο προπονητών. Ο ίδιος ο Τετράτζε, πάντως, δήλωσε σε Μέσα της Θεσσαλονίκης πως ναι μεν είναι φίλος με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά δεν γνωρίζει τίποτα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο Ιβάν Σαββίδης πολύ θα ήθελε στον πάγκο της ομάδας του έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορεί να… λέει και δύο κουβέντες, καθώς Κετσπάγια και Τετράτζε, προερχόμενοι από την πρώην χώρα της ΕΣΣΔ, σίγουρα θα έχουν σημεία επαφής με τον Σαββίδη.

Μένει να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν, ή αν τα δύο ονόματα των Γεωργιανών βγήκαν στη φόρα για να ξεγελάσουν τον κόσμο, την ώρα που η διοίκηση στρέφεται αλλού. Επίσης, αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο είναι το αν θα έρθει ένας προπονητής τώρα, σήμερα δηλαδή, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα και στα Play off ή αν η διοίκηση συνεχίσει με τον Γεωργιάδη, προκειμένου να μην «κάψει» τον επόμενο προπονητή στα ματς κατάταξης (αν αποτύχει) και να τον αφήσει να δουλέψει από την αρχή της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα