Δεύτερο βήμα ψάχνει η Εθνική

Τα απρόσμενα στραβοπατήματα κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους κόστισαν την ίδια την πρόκριση στο πρόσφατο EURO 2016 για την Εθνική Ελλάδος, που αυτή τη φορά θα είναι αν μη τι άλλο υποψιασμένη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (7/10) την Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο το 2 στα 2 στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ώστε να πάρει κεφάλι από νωρίς στον όμιλο.

Όσο για την 11άδα, ο Καρνέζης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Τοροσίδης-Χολέμπας θα είναι στα δύο άκρα κι οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ.

Σταφυλίδης και Μανιάτης προορίζονται για τον άξονα με τον Φορτούνη και τους Μάνταλο-Μπακασέτα να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Η Κύπρος μπορεί να ξεκίνησε τα προκριματικά με εντός έδρας ήττα (0-3) από το Βέλγιο, δεν αποτελεί όμως σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα κι αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει ζημιά.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου  αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τους Παναγή στο τέρμα και τους Αλεξάνδρου ή Αντωνιάδη, Δημητρίου, Λαΐφη, Ντόσα Τζούνιορ, Λαμπάν, Κυριακού, Μακρή ή Κάστανο, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ και Μυτίδη. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Σωτηρίου, ο οποίος όμως είναι αμφίβολος και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί μόνο για κάποιο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα