Δυναμικό come back για “60′ Ελλάδα” και “360 μοίρες”

Δύο άκρως πετυχημένες εκπομπές επιστρέφουν στο πρόγραμμα του Alpha μέσα στον Ιανουάριο, μετά από αρκετούς μήνες παύσης που είχε αποφασιστεί με δεδομένη και τη ρευστότητα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πρόκειται για το “60′ Ελλάδα” του Νίκου Μάνεση και το “360 μοίρες” της Σοφίας Παπαϊωάννου, που θα κάνουν πρεμιέρα τις ερχόμενες εβδομάδες.

Πρώτη θα επιστρέψει στις οθόνες μας, η ταξιδιωτική εκπομπή του καναλιού, καθώς το πρώτο φετινό επεισόδιο έχει οριστεί για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 23:50. Ο Νίκος Μάνεσης ξεκινά τη φετινή περιήγηση του από τα ορεινά χωριά του Κισσάβου, συναντώντας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν το μέλλον με ελπίδα και ευρηματικότητα, που κυνηγούν τα όνειρά τους, αναλαμβάνουν δράση, καινοτομούν, παράγουν, προσφέρουν. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι ότι μας ταξιδεύει μαζί του και γι’ αυτό το λόγο η εκπομπή είναι τόσο αγαπητή.

Δεν θα είναι όμως η μοναδική εκπομπή όμως που επιστρέφει στο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς στις 25 του μήνα επιστρέφουν και οι “360 μοίρες”. Η Σοφία Παπαϊωάννου μαζί με τη δημοσιογραφική της ομάδα, Μάγια Φιλιπποπούλου (αρχισυντάκτρια), Σταύρο Βλάχο και Γιάννη Σουλιώτη, ετοιμάζει μεγάλες έρευνες, αποστολές στο εξωτερικό και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Να σημειωθεί πως οι δύο εκπομπές θα προβάλλονται εναλλάξ κάθε Τετάρτη, γύρω στα μεσάνυχτα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα