Είδε τον Καραμανλή ο Μητσοτάκης

Στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό.  Οι δύο  άνδρες συνομίλησαν για πάνω από μία ώρα σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο από την κουβέντα έλειπαν τα εσωκομματικά.

Η συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ., εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων που έχουν οι δύο άνδρες.

Η ατζέντα της συνάντησης

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής συζήτησαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας καθώς και για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στα ελληνοτουρικικά και στο Κυπριακό. Ασφαλώς συνομίλησαν και για το θέμα της διαπραγμάτευσης και των πολιτικών εξελίξεων στο ρευστό σκηνικό της αξιολόγησης. Τέλος, συζήτησαν και για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

Δεύτερη συνάντηση μέσα σε εφτά μήνες

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κ.κ. Καραμανλής και Μητσοτάκης συναντώνται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα εφτά περίπου μηνών, αφού ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε εκτενή συζήτηση στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Ευφρονίου, στο Παγκράτι, με τον πρώην πρωθυπουργό, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις πολιτικές εξελίξεις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα