Ενεργοποιεί και τον Ανσραριφάντ ο Λεμονής

Μετά τον Αντρέ Μάρτινς ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει να ενεργοποιήσει κι άλλον ένα τελειωμένο του Χάσι. Ο λόγος για τον Καρίμ Ανσαριφάντ, ο οποίος έλαβε το μήνυμα πως θα πάρει ευκαιρίες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πως ο Ιρανός φορ θέλει όσο τίποτε άλλο να συμμετάσχει με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας κι εκτιμά πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Ιρανό τον πιστεύει, θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις και ειδικά σε μία περίοδο που δείχνει για παράδειγμα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Τώρα έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Ιράν για τα δύο φιλικά με Τόγκο (Πέμπτη 5/10) και Ρωσία (Τρίτη 10/10), αλλά ο ίδιος έχει διαμηνύσει στον Λεμονή ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικότατα για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την πρώτη δηλαδή υποχρέωση των “ερυθρολεύκων” αμέσως μετά τη διακοπή.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός στοχεύει τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος να βελτιώσει ως έναν βαθμό κάποια κομμάτια στην τακτική και στο επιθετικό πλάνο. Η μη παραγωγή φάσεων είναι ένα θέμα που απασχόλησε τον Έλληνα προπονητή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα