“Ερχόμαστε για να αλλάξουμε την Ελλάδα”

Τρέιλερ με τίτλο «Οι 1101 έρχονται» κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και αντίστοιχο site. Μεταξύ των”1101″ είναι και ο Κλέων Γρηγοριάδης, όπως και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο γνωστός ηθοποιός  μιλώντας στον ΑΝΤ1 κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις  στο μυστήριο των «1101».

«Θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες» σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο περί τίνος πρόκειται. «Μην περιμένετε από εμένα απάντηση» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα».

Ερωτηθείς τι μπορεί να είναι η κίνηση και εάν πρόκειται για νέο κόμμα, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε καλούμενος να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται και καθησύχασε λέγοντας ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα