Θέλει Γιόχανσον και Σιμόες η Βαλένθια

Η Βαλένθια κάνει τρελή πορεία φέτος στην Ισπανία και διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα κι αν θέλει να διατηρηθεί σε αυτή τη τροχιά, ίσως χρειαστεί ενίσχυση το χειμώνα. Άνθρωποι του ισπανικού σωματείου τσέκαραν (ξανά) τους Γιόχανσον και Σιμόες στα πρόσφατα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη Μίλαν και δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν για τους δύο ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας.

Αυτή τη στιγμή στην Ένωση είναι μάλλον… μπερδεμένοι, καθώς η ομάδα ρολάρει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποδεσμεύσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, αλλά αν η Βαλένθια προσφέρει καλά λεφτά…

Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Γιόχανσον εκπνέει το καλοκαίρι και ένα μικρό ποσό ίσως και να θεωρηθεί ικανοποιητικό από τους «κιτρινόμαυρους», που σίγουρα δεν θα δεχθούν «ψίχουλα», καθώς η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και η παρουσία του Σουηδού από το Γενάρη μέχρι τoν Απρίλη ίσως αποδειχθεί καθοριστική. Για τον Σιμόες υπάρχει ρήτρα 7,5 εκ. ευρώ. Αν αυτά τα χρήματα δοθούν, τότε δεν μπορεί να κάνει και πολλά η ΑΕΚ.

Το μόνο στην ΠΑΕ είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν το τίμημά τους. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, είναι πρώτος στη βαθμολογία της Super League και δεύτερος στον όμιλο του Europa League και με τον Μάνταλο νοκ-άουτ ίσως αποδειχθεί αγωνιστική αυτοκτονία η απώλεια κι άλλων βασικών παικτών. Που σημαίνει πως πρέπει να γίνει ορθολογική κρίση των δεδομένων και των τυχόν προτάσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα