Θεοδωρίδης: «Πάμε να παίξουμε μπάλα στην Τούμπα»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τη… φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά τη διαμόρφωση του +8 στον βαθμολογικό πίνακα, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παράγοντα στην κάμερα της NOVA:
«Με τον Ατρόμητο ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως έχω πει και προ ημερών ο Ατρόμητος μετά τον Ολυμπιακό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και όπως είδατε επαληθεύτηκα πλήρως γιατί έγινε ένα πολύ ωραίο και δύσκολο παιχνίδι. Νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κανείς δεν θα σε ρωτάει αύριο, μεθαύριο αν έπαιξες ωραίο ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι βαθμοί.

Πιστεύω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά με αυτό που ενθουσιάστηκα ήταν το πώς συμπεριφέρθηκαν όλοι οι παίκτες στον Κούλη Δουρέκα, πως τον αποθέωσε ο κόσμος και πως απέδειξε ο Ολυμπιακός ότι είναι μία οικογένεια άξια προς μίμηση. Ο Κούλης είναι ένα καταπληκτικό παιδί και έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι χρόνια δίπλα μου, είναι από τα πιο πολύτιμα στελέχη του Ολυμπιακού, είναι πολύ δυνατός και η χαρά μου όπως και όλων των Ολυμπιακών είναι τεράστια που τον ξαναείδαμε δίπλα μας. Εύχομαι όλα να περάσουν και να είναι πάλι μαζί μας.

Εμείς δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα. Εμείς είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές και ξέρουμε τον χρόνο που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Ακόμη δεν έχουμε πανηγυρίσει τίποτα γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει να το πάρουμε μαθηματικά για να πω ότι είμαστε πρωταθλητές. Θα πω και δύο λόγια για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Εμείς ως Ολυμπιακός θα ανέβουμε πάνω μόνο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε μποξ και οτιδήποτε άλλα αθλήματα. Θέλουμε να γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και να πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Εύχομαι να μας ακολουθήσουν και οι αντίπαλοι. Το μόνο που θα ζητήσω από την πολιτεία μετά από όσα γράφονται και ακούγονται από τον Τύπο της Θεσσαλονίκης δρακόντεια μέτρα. Αυτά τα οποία έγιναν πέρυσι, εκείνα τα αίσχη που θα έπρεπε να είχε κλείσει δέκα φορές το γήπεδο, να πέφτουν φωτοβολίδες, να μην ξέρει κανείς ποιοι ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνεται το γης μαδιάμ δεν θα τα ανεχτούμε.

Με ενδιαφέρει πρώτα η σωματική ακεραιότητα των παικτών και όλης της αποστολής. Επειδή είναι καινούργια η κυβέρνηση και οι υπουργοί να αναλάβουν όλη την ευθύνη εκείνοι και η αστυνομία. Από εδώ και μπρος για όλα υπεύθυνη θα είναι η αστυνομία και οι παράγοντες που χρειάζονται εκεί. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένας αγώνας μόνο ποδοσφαίρου και τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα