Κακά… ο πιο ακριβοπληρωμένος «Αμερικανός»!

Ο Βραζιλιάνος Κακά έχει την… τιμή να περηφανεύεται ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο MLS, ανάμεσα σε αρκετούς αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, οι οποίοι αγωνίζονται, ή αγωνίζονταν στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αμείβεται με το ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ορλάντο Σίτι, ενώ με τα ποσοστά που καρπώνεται η αμερικανική Λίγκα, το συνολικό ποσό που καταβάλλει η ομάδα ανέρχεται σε 7.167.500 δολάρια το χρόνο. Επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, με απολαβές 6,5 εκατομμύρια δολάρια.

Εντύπωση προκαλεί η αναφορά στο όνομα του Νταβίντ Βίγια, καθώς εμφανίζεται να λαμβάνει μόλις… 60.000 δολάρια, ποσό εξαιρετικά χαμηλό, που προκαλεί πολλές υποψίες. Το όνομα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν παρουσιάζεται πουθενά, διότι δεν αγωνίζεται δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί και πέρα, δεύτερος στη σχετική κατάταξη είναι ο Κλάιντ Ντέμπσεϊ, με 6.695.000 δολάρια και τρίτος ο Μάικλ Μπράντλεϊ, με 6.500.000 δολάρια. Ακολουθεί ο Ζερόμ Νταφόε με 6.180.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα