Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!

Με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα μπάσκετ κινδύνευσε ο Παναθηναϊκός, καθώς η ΕΕΑ έκρινε ότι έχει γίνει εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γεγονός που επισύρει τον υποβιβασμό της ομάδας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της είχαν προσφύγει στην ΕΕΑ, καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή του για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η Επιτροπή αποδέχθηκε την ένσταση των «ερυθρόλευκων» και πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τους «πράσινους».

Ως εκ τούτου, οι μετοχές επιστρέφουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος καλείται να βρει λύση, ενώ αποφεύχθηκε με ψήφους 4-2 το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς τα μέλη της Επιτροπής πρόκριναν τη λύση του άρθρου 77 ως ενδεχόμενο τιμωρίας, το οποίο προβλέπει ανώτερη ποινή το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα