«Κλείνει» στόπερ από την μπουντεσλίγκα ο Ολυμπιακός

Τον κεντρικό αμυντικό της Στουτγκάρδης, Τόνι Σούντζιτς έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να έχει ολοκληρώσει την απόκτησή του, καθώς οι συζητήσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και με τη γερμανική ομάδα, έχουν εισέλθει στο τελικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη μετακίνηση του Σούντζιτς και απομένει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου στόπερ, Μπρούνο Ουβίνι Μπορτολάνγκα, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, παίζοντας σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Σούντζιτς είναι θηριώδης αμυντικός, με ύψος 1,93μ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ζρίνσκι του Μόσταρ και έχει αγωνιστεί στις Κόρτραϊκ, Ζόρια, Κουμπάν και Στουτγκάρδη, στην οποία πήρε μεταγραφή το 2015. Είναι διεθνής 20 φορές με την ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα