Κόντε: «Νωρίς να μιλήσουμε για ανανέωση»

Διπλή βράβευση για τον Πέδρο Κόντε, που παρέλαβε την Παρασκευή τα βραβεία για τον MVP αλλά και για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ισπανός επιθετικός, που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί το Παναθηναϊκού (2-1), απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούει για την απόδοσή του. Την ίδια στιγμή, όμως, «έβαλε πάγο» στις συζητήσεις περί επέκτασης του συμβολαίου του με την ηπειρωτική ομάδα, τονίζοντας ότι «… δεν είναι η στιγμή για να κάνω σχέδια».

«Ευχαριστώ όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο, ευχαριστώ το τεχνικό προσωπικό. Δεν μπορεί ένας μόνο παίκτης να καταφέρει να πάρει αυτά τα δύο βραβεία. Χρειάζεται συλλογική δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Κόντε.

Για το αν είναι θέμα δουλειάς ή ψυχολογίας ο τρομερός ρυθμός με τον οποίο σκοράρει το τελευταίο διάστημα, είπε: «Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί. Όταν έχω την ευκαιρία να σκοράρω, απλά το κάνω. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την ευκολία στο σκοράρισμα. Απλώς συμβαίνει. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου».

Για τον στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πλατανιά στην Κρήτη (σ.σ. την Κυριακή 18/2). Θα δούμε βήμα-βήμα μετά την πρόοδό μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για τόσο μακριά».

Για το πώς εισπράττει τα πολλά δημοσιεύματα, αλλά και την αγάπη του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη του και αισθάνομαι και ο ίδιος πολύ ικανοποιημένος με όλους αυτούς τους επαίνους που ακούω κάθε φορά και για την απόδοσή μου, αλλά και γενικότερα για τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να δίνω χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που με βλέπει και στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα  που λαμβάνω από τους οπαδούς μας».

Για το αν τον απασχολεί η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είναι αυτή η στιγμή για να σκεφτώ κάτι για την ανανέωση του συμβολαίου. Αυτό που με νοιάζει είναι το επόμενο παιχνίδι, είναι να κερδίζει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η στιγμή και από εκεί και πέρα δεν είναι η στιγμή για να κάνω σχέδια. Άλλωστε έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα