«Λάθος του Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα της Ν.Δ. – Όλοι λένε μπράβο στον Μητσοτάκη”

Θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κίνηση του Γιάννη Τραγάκη να “διορίσει” αντικαταστάτη τον γιο του, αφού εκείνος αποχωρεί από την πολιτική, πήρε ο Κώστας Τζαβάρας.

“Ήταν λάθος του Γ. Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα της ΝΔ και να προεξοφλήσει την υποψηφιότητα του γιου του” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,  ο οποίος χαρακτήρισε ορθή την απόφαση Μητσοτάκη να «κόψει» την υποψηφιότητα.

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος του κ. Τραγάκη να προκαταλάβει τα όργανα  και να προεξοφλήσει την υποψηφιότητα του γιου του, όπως επίσης το λάθος δεν το κάνει μόνο ο κ. Τραγάκη το κάνουν πολλοί» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τζαβάρας ο οποίος χαρακτήρισε ορθή την απόφαση Μητσοτάκη να «κόψει» την υποψηφιότητα.

«Όλοι λένε μπράβο στον κ. Μητσοτάκη που πήρε μία τέτοια απόφαση και το σταμάτησε.Οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν επιρροή σε όλα τα πεδία της κοινωνικής, της οικονομικής και γιατί όχι και της πολιτικής ζωής.Έπραξε πολύ καλά ο Πρόεδρος του κόμματος μας.

Συνεχίζοντας είπε τα εξής: “Εγώ θεωρώ ότι η υπόθεση του κ. Τραγάκη ήταν εκείνο το οποίο ξεχείλισε την οργή του Προέδρου» τόνισε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.
«Είναι σαφές ότι οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο θεσμικό πλαίσιο και στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, έχουν ξεστρατίσει.
Κανένας προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή ιδέα δεν μπορεί να διαφωνεί.Εγώ το βλέπω θετικά, το ότι τελευταία ο Πρωθυπουργός έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και να αλλάζει ιδέες» είπε ο κ.Τζαβάρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα