ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: «Σε κώμα βρίσκεται η ελληνική οικονομία, καχύποπτοι οι επενδυτές»

Την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πραγματική οικονομία υπογράμμισε η βουλευτής του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «βρίσκεται σχεδόν σε κώμα, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να διατάξουν την οικονομία να παράξει, να εξάγει να έχει υψηλότερη απασχόληση, όπως διατάζεις τους συνδικαλιστές… Όποιος έχει δουλέψει έστω και μια ημέρα στην ιδιωτική οικονομία ξέρει πως δεν έχουν έτσι τα πράγματα»
Σε συνέντευξη που έδωσε η κ. Λυμπεράκη, αναφερόμενη στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, σημείωσε ότι «θα ενοχοποιήσει ανθρώπους και θα γίνει συζήτηση πολεμικού τόνου».
«Άγονη άποψη οι Εξεταστικές, και πολιτικά ξεκρέμαστη, η Εξεταστική ξεκινάει όταν ξεκινάει η κρίση όχι με τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση» εξήγησε η Αντιγόνη Λυμπεράκη.
«Η λιτότητα είναι κακή και έχει ως παρενέργεια την ύφεση, αλλά μπορείς να έχεις με άλλους τρόπους ύφεση και λιτότητα, όπως με την αβεβαιότητα για την οικονομία» πρόσθεσε.
«Υπάρχει βαθιά ριζωμένη καχυποψία για τις επενδύσεις, όταν έχουμε πορευτεί με την ιδέα ότι οι άλλοι είναι κακοί και οι εμείς οι καλοί» κατέληξε η βουλευτής του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα