Μαρινάκης: «Ελπίδα στον τόπο μας ο Ολυμπιακός»

Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μπαρμπή για το έργο του και είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας. Για εμάς ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη αγάπη, ένα μεγάλο πάθος και κάθε μέρα προσπαθούμε να δουλεύουμε για το καλύτερο και να φέρνουμε στην ομάδα μας επιτυχίες τις οποίες χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε Πρωταθλήματα, Κύπελλα.

Όσον αφορά στην Ευρωπαϊκή μας πορεία, να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο και ειδικά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με αυτή την κρίση που υπάρχει, είναι μία προσπάθεια κόντρα στους καιρούς. Έχουμε συνηθίσει, βέβαια, σε αυτές τις δυσκολίες και παρά τον πόλεμο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, από τους αντιπάλους μας, αλλά και από την οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο βόλεϊ, όπως βλέπετε, και στην κολύμβηση και στο πόλο και σε πάρα πολλά άλλα αθλήματα και στο μπάσκετ, όπως βλέπουμε, να πρωταγωνιστεί και να φέρνει ελπίδα στον τόπο μας.

Όσον αφορά στον Πειραιά, όπως είδατε από πέρυσι, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στον Δήμο με τον Γιάννη Μώραλη. Πιστεύω ότι και εκεί ο Ολυμπιακός, αλλά κι εγώ προσωπικά, έχουμε προσπαθήσει, λόγω της συγκυρίας, για άλλη μια φορά, να κάνουμε έργα στον Πειραιά, όπως είχαμε υποσχεθεί. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει περάσει ούτε καν ένας χρόνος, θα κάνουμε μια εκδήλωση, για να δουν όλοι οι Πειραιώτες τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Όχι στα λόγια, αλλά με εικόνες, τις οποίες ο καθένας θα μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται στον Πειραιά και τι έχει αλλάξει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπαρμπή για όλες τις υπηρεσίες του και όλο τον αγώνα που έχει δώσει για τη μεγάλη μας ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια και μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον κ. Μπαρμπή, σε όλη τη χώρα, που να προσπαθούν και να αγωνίζονται για το μεγαλείο του συλλόγου μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα