Μερτασάκερ: «Βιώσαμε μεγάλη αμφισβήτηση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό»

Για το… κάζο από τον Ολυμπιακό και τη… σωτήρια για την ψυχολογία της ομάδας του νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ ο αμυντικός της Άρσεναλ, Περ Μερτεσάκερ.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην τεράστια αμφισβήτηση που βίωσαν οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Emirates λέγοντας χαρακτηριστικά «μπορούσες να διακρίνεις σε κάθε έκφραση την αμφισβήτηση για όλους μας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, γεγονός που έπρεπε να ξεπεράσουμε και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι είμαστε πραγματικά καλοί».

«Στο ματς με τη Μάντσεστερ έπρεπε να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε σε σειρά τις σκέψεις, ιδιαίτερα στα πρώτα είκοσι λεπτά» δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός και συνέχισε «έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα και να το κάνουμε ως μία μονάδα και ενωμένοι».

Αναφερόμενος στη μάχη του πρωταθλήματος είπε: «Οφείλουμε να δείξουμε σταθερότητα και διάρκεια, καθώς η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη. Όταν κερδίζεις τα παιχνίδια κόντρα στις καλές ομάδες, όλοι, παίκτες και τεχνικό τιμ, γεμίζουν αυτοπεποίθηση και τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα