Μετακίνησε το αυτοκίνητο και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του!

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας, αφού ένας 30χρονος σκότωσε την 31χρονη έγκυο στον έκτο μήνα αρραβωνιαστικά του. Το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε το ζευγάρι.

Πώς έγινε το μοιραίο

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 31χρονη καθόταν σε μια καρέκλα από την οποία έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα. Αργότερα όμως ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς. Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο αλλά δεν την είδε που καθόταν στη καρέκλα πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει.

Η 31χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε, σύμφωνα με το eviazoon.gr.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο σπίτι βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι ελέγξαν τον χώρο και διερευνούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Τι είπε πρώην δημοτική σύμβουλος 

Σύμφωνα με την πρώην δημοτική σύμβουλο του δήμου Χαλκιδέων Ελένη Αϊδίνη, η οποία μίλησε στο eviatop.blogspot.gr, «γυρω στις 12 το μεσημέρι άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα και μία κραυγή. Κατέβηκα από το σπίτι και αντίκρισα την άτυχη 31χρονη πεσμένη στο έδαφος.

Tηλεφώνησα εγώ στο ΕΚΑΒ αφού η οικογένειά της είχε υποστεί σοκ και άλλοι προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν, άλλοι φώναζαν… Στο ΕΚΑΒ τηλεφώνησα τρεις φορές και το ασθενοφόρο έφθασε μετά από τρία τέταρτα. Η κοπέλα όμως ήδη είχε πεθάνει. Έπιασα το σφυγμό της. Δεν είχε… Και είχε αρχίσει να μελανιάζει…”

Ελεύθερος ο 31χρονος

Ο δράστης, ο οποίος  συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας όπου αφέθηκε ελεύθερος .Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο άνδρας δεν ξέρει να οδηγεί και δεν διαθέτει δίπλωμα

Τι κατήγγειλαν οι γονείς της 31χρονης

Στο μεταξύ, την καθυστέρηση του ασθενοφόρου 45 με 60 λεπτά περίπου επισημαίνει η οικογένεια της άτυχης εγκύου που έχασε τη ζωή της, τόσο η ίδια όσο και το έξι μηνών έμβρυο που κυοφορούσε, όταν χτύπησε στην πυλωτή του σπιτιού της, καθώς την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο ίδιος ο αρραβωνιαστικός της.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα