Με ανατροπή στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Mε αρκετή δόση τύχης ο ΠΑΟΚ κατάφερε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τον Ατρόμητο (2-1) και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Το ματς στην άδεια από κόσμο Τούμπα ξεκίνησε ιδανικά για τους Περιστεριώτες που κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του 20χρονου πρωτοεμφανιζόμενου Στρούγγη στο 22′, όμως η ισοφάριση των γηπεδούχων σε… κομβικό χρονικό σημείο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Στο 45′ ο Παπαπέτρου ξεγελάστηκε και έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν υπήρχε. Ο Βιερίνια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Το γκολ που χάρισε τελικά το τρίποντο στο δικέφαλο του βορρά σημείωσε στο 71′ ο Τζάλμα Κάμπος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ:  Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιερίνια, Τσίμιροτ (Πρίγιοβιτς 65΄), Κάνιας, Κάμπος, Ελ Καντουρί (Σάκχοφ 84΄), Μακ (Λημνιός 78΄), Κουλούρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης, Μπουσουλάτζιτς (Μπαστακός 88΄), Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μάντσον, Ντάουντα, Ούμπιδες, Στρούγγης (Νάτσος 64΄).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα