Με δάκρυα στα μάτια οι πρώτες δηλώσεις της Σ.Πασχάλη

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρηση της από το Survivor, η Σόφη Πασχάλη με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε και την έλλειψη αγάπης που αντιμετώπισε. Παράλληλα, πήρε μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για τη ζωή της, όπως ανακοίνωσε…

“Έμαθα πάρα πολλά πράγματα στο Survivor. Συνειδητοποίησα ότι ένα πιάτο φαγητό αρκεί για τον άνθρωπο, συνειδητοποίησα ότι με μία φορεσιά ρούχων είσαι καλυμμένος και ότι αν έχεις βρει τον άνθρωπο σου (δακρύζω μόνο που το σκέφτομαι) κράτα τον γερά”, σχολίασε η Σόφη Πασχάλη και συγκινημένη συνέχισε:

“Γιατί η αγάπη είναι ό,τι πιο ισχυρό στον κόσμο. Κάτι το οποίο μου έλειψε εδώ, γιατί εδώ δεν υπάρχει αγάπη. Ίσα ίσα με την πάροδο του χρόνου ξυπνούν ζωώδη ένστικτα και η ανθρωπιά κάνει πέρα. Αν ένα πράγμα επιθυμώ για τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια που τόσα χρόνια φοβόμουν”.

Για τις φίλες της, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Λάουρα Νάργες σχολίασε: “Ελπίζω να προσέχουν και να φτάσουν εκεί όπου θέλουν. Δε λυπάμαι για κάτι, θεωρώ ότι είμαι τυχερή.

Γιατί από αύριο δε θα ζήσω αυτή τη στενάχωρη κατάσταση που ζουν τα παιδιά τον τελευταίο καιρό. Για το μόνο που λυπάμαι είναι για τις φίλες μου, τους είπα να προσέχουν και ότι θα καταλάβουν πολλά από εδώ και πέρα για το πως είναι το παιχνίδι”.

SURVIVOR SOFI APOXORISI

Η Σόφη Πασχάλη λίγο μετά την αποχώρησή της, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την πίκρανε #SurvivorGR #SkaiTv

Posted by Survivor Greece on Freitag, 24. März 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα