Μιλάνε ακόμα Μουρίνιο-Πέρεθ

Το πέρασμα του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε κάθε περίπτωση επεισοδιακό. Ο Πορτογάλος μπορεί να έθεσε τη «βασίλισσα» σε τροχιά πρωταθλημάτων και άλλων τίτλων, αλλά οι διαμάχες του εντός και εκτός ομάδας ήταν πολλές.

Μία εξ αυτών και με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος προσπαθούσε να διατηρήσει τις ισορροπίες και ουσιαστικά να βγει όσο το δυνατόν πιο αναίμαχτα η χρονιά και να αποχωρήσει ο Πορτογάλος από την ομάδα.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι και περασμένα και ξεχασμένα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπως αποκαλύπτει η «Marca», οι δύο άνδρες σε ανοιχτή επικοινωνία. Συγκεκριμένα, έχουν μιλήσει δύο φορές για διαφορετικούς λόγους.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από τον Ισπανό παράγοντα στον Πορτογάλο προπονητή ώστε να του δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας ενώ το δεύτερο έγινε από τον τεχνικό της Τσέλσι, με αφορμή τα 68α γενέθλια του Πέρεθ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ο «Special One» εκμυστηρεύτηκε ότι είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι ενώ συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που συμβαίνουν στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα