Μουρίνιο: Αζάρ και Μέσι καλύτεροι του Ρονάλντο

Αν και υπήρξε προπονητής του, δεν φαίνεται να τον… συμπαθεί ιδιαίτερα! Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι ο Εντέν Αζάρ και ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτεροι παίκτες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και καλά για τον Αργεντινό της Μπαρτσελόαν, μιλάνε και τα στατιστικά του. Η αναφορά στον Αζάρ, όμως, προκάλεσε τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, πολύ δε περισσότερο όταν τα λόγια αυτά ακούγονται από το στόμα ενός πρώην προπονητή του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνηθίζει να προκαλεί, αλλά σπάνια αναφέρεται σε παίκτες. Αυτή τη φορά όμως το έκανε, με αφορμή την κουβέντα που γίνεται για την ψήφιση των κορυφαίων κάθε σεζόν: «Προφανώς εξαρτάται από τη χρονιά που κάνει ο κάθε παίκτης. Πρέπει να κερδίζουν κάποιους τίτλους. Έτσι δεν είναι; Το ποδόσφαιρο δίχως τίτλους είναι… τίποτα. Ο Μέσι κέρδισε το τρεμπλ. Κέρδισε τρεις τίτλους και έφτασε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Είχε μία φανταστική σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα του. Δεν μου αρέσει να βλέπω παίκτες ή προπονητές να κερδίζουν προσωπικούς τίτλους, δίχως να έχουν πετύχει τίποτα με τις ομάδες τους.

Ο Αζάρ ήταν καλύτερος από τον Ρονάλντο την περυσινή σεζόν. Δεν λέω ότι ο Ρονάλντο δεν ήταν φανταστικός, Πέτυχε έναν εκπληκτικό αριθμό γκολ. Λέω μόνο ότι, μέσα από τη δική μου οπτική, κάθε παίκτης στον πλανήτη θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα του και η επιτυχία της. Ο Αζάρ ψηφίστηκε ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι στην πρώτη τριάδα. Ο Εντέν είναι ο καλύτερος στην Αγγλία. Η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και έχει τους κορυφαίους παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα