Μπακασέτας: Δεν είναι τυχαία η θέση του Πανιωνίου

Για την απρόσμενη, όσο και εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο Πανιώνιος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μίλησε ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», Τάσος Μπακασέτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο www.gazzetta.gr:
«Είχαμε πει από την αρχή να μπούμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιέσαμε τον Παναιτωλικό από το πρώτο λεπτό και δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλό μας. Το ευχάριστο για εμάς ήταν ότι είχαμε κάποιες ημέρες παραπάνω να πάρουμε ανάσες και φάνηκε αυτή η φρεσκάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι είναι με την είσοδο του Καρίμ και την αλλαγή του συστήματος ήρθε το γκολ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα και μας έφερε πιο κοντά στη νίκη.

Νομίζω ότι η θέση της ομάδας στην βαθμολογία δεν είναι τυχαία. Τόσο ο προπονητής όσο και ο βοηθός του ο κ. Κόλα έχουν συμβάλει τα μέγιστα και πιστεύω ότι όλοι όσοι αποτελούν μέλη αυτής της ομάδας από τον φροντιστή και τον γυμναστή μέχρι τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έχουν βάλει από ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα να έχει φτάσει να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κανείς δεν το περίμενε. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στο Κύπελλο ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να διακριθούμε και είμαστε χαρούμενοι που η ομάδα βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία μετά από χρόνια.

Δεν με απασχολεί τόσο πολύ το γκολ αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα, άλλωστε μέσα από την ομάδα μπορείς να διακριθείς. Εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και η ομάδα να πηγαίνει καλά. Ποτέ δεν κοίταξα το προσωπικό συμφέρον, αλλά αντίθετα πάντα αυτό της ομάδας. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχει πετύχει ο φετινός Πανιώνιος, όλοι να κοιτάμε πάνω από όλα την ομάδα και όχι το εαυτό μας. Το ποιος θα σημειώσει ένα γκολ είναι δευτερεύον, μπορεί να βοηθήσεις και με άλλο τρόπο όπως μια πάσα που μπορεί να οδηγήσει στο γκολ.

Ξεχνάμε ήδη τον Παναιτωλικό και το μυαλό μας είναι στο ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και θα πάμε στην Τούμπα με στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα