Μόνο στην «Α»: Τα εμπόδια στον έρωτα της Παναγοπούλου και οι πιέσεις χωρισμού

Αν και οι δυσκολίες και τα εμπόδια που προέκυψαν με το που έγινε γνωστή η σχέση τους στο ευρύ κοινό, ήταν πολλά, η Βάσια Παναγοπούλου και ο Θοδωρής Αναγνωστάκης, δεν έκαναν το χατίρι σε κάποιους και να χωρίσουν. Το ότι δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί από τότε που έκαναν μία κοινή δημόσια εμφάνιση που αποκάλυψε τη σχέση τους και συζητήθηκε, έκανε πολλούς να διαδίδουν ότι χώρισαν.

Το ζευγάρι παρά τη 16 χρόνων διαφορά ηλικίας τους, αν και έχει σταματήσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, έχοντας τους λόγους του, συνεχίζει να είναι μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ. Απλά αποφάσισαν από κοινού να προστατεύσουν τη σχέση τους, αφενός γιατί η επαγγελματική δραστηριότητα του Θ.Αναγνωστάκη δεν πρέπει να αναδεικνύεται στα ΜΜΕ, και αφετέρου σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, γιατί το οικογενειακό του περιβάλλον του έχει κάποιες αντιρρήσεις για τον έρωτά του με την ηθοποιό.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περίγυρού τους όμως που εξήγησαν το παρασκήνιο στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ”, οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, που κλείνουν τα αυτιά τους στους κακοθελητές. Μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησαν και μία ρομαντική απόδραση στην Ιταλία, όπου έζησαν μοναδικά τρυφερές στιγμές σε Ρώμη και Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα