Μ.Αρναούτη: “Του είπα να μην τρέχει, δεν άκουσε, τι φταίω εγώ;”

Ο πόλεμος ανάμεσα στη Μίνα Αρναούτη και τους οικείους του Παντελή Παντελίδη, καλά κρατεί. Η 30χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά πως στο τιμόνι ήταν ο Παντελής Παντελίδης: “Τι μου στέλνουν άτομα που με ήξεραν για το θέμα ζώνης…. Τι είπαν οι πραγματογνώμονες του κράτους;;;; βγες κότα δημοσιογράφε και βγάλε το έγγραφο που το κάνεις γαργάρα τόσο καιρό !
Ντροπή σε όλους σας! Φορούσα ζώνη σχεδόν πάντα ! Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε! Τι φταίω εγώ; Να τον τράβαγα από το αυτί;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ που δημοσιεύσατε! Με βγάλατε εμένα που δουλεύω από τα 17 μου βίζιτα; ποιοι εσείς που χωρίς εκείνον είστε τίποτα και οι φίλοι του σας σιχαίνονται πια!!! Έχετε μείνει με κάτι θαυμαστές από τα κατσάβραχα και με τα χρήματα που σας άφησε να πολεμάτε να πάρετε και αποζημίωση και καλά στο όνομα της αλήθειας!”. Μαζί με το μήνυμα πόσταρε και δύο φωτογραφίες με μηνύματα ανθρώπων που της έστειλαν πως ήξεραν ότι φοράει ζώνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα