Νέα ανακοίνωση για το γήπεδο ο Εργοτέλης

Νέα ανακοίνωση για το θέμα που έχει προκύψει με τη χρήση του Παγκρήτιου σταδίου εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά των αρμοδίων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:
«Με αφορμή το “θόρυβο” που δημιουργήθηκε από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου (γνωστή για τα “φιλικά” προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ αισθήματα…) σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωσή μας για το Παγκρήτιο Στάδιο, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διευκρινίζει τα ακόλουθα προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αποκατάσταση – για ακόμα μια φορά – της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
1)Η προηγούμενη ανακοίνωση μας είχε ως αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση των δημοτών του Ηρακλείου, αλλά και γενικότερα της κοινής γνώμης, για ένα θέμα που δεν έχει μόνο αθλητικό αλλά και ευρύτερο ενδιαφέρον. Αποφασίσαμε να τη δημοσιοποιήσουμε όταν με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι πολύ μεγάλη μερίδα Ηρακλειωτών, ακόμα και πολλοί εκ των πλέον ένθερμων φιλάθλων μας, είχε μια εντελώς λανθασμένη και άδικη για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ εικόνα για τη χρήση του Παγκρητίου από την ομάδα μας.

2)Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε σοβαρός λόγος για την μη ανανέωση της σύμβασης χρήσης του Σταδίου, καθώς και ότι η νέα σύμβαση είναι πολύ ΑΔΙΚΗ για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (και προκαλούμε τον οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη να μας παραθέσει αντίστοιχη σύμβαση που να αφορά οποιοδήποτε άλλο δημοτικό ή κρατικό Στάδιο στην Ελλάδα).

3)Αναγκαστήκαμε να δεχτούμε τους πολύ σκληρούς όρους της νέας σύμβασης λόγω της αναγκαιότητας υποβολής της στο φάκελο αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο και της σχετικής πίεσης χρόνου.

4)Παρά τους πολύ αυστηρούς όρους που διασφαλίζουν σε μέγιστο έως υπερβολικό βαθμό τα συμφέροντα των δημοτών του Ηρακλείου, η νέα σύμβαση δε θα είχε υπογραφεί χωρίς τη θετική – εξ όσων πληροφορηθήκαμε – εισήγηση του Δημάρχου Ηρακλείου Κου Γιάννη Κουράκη και φυσικά τη σύμφωνη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. της “Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.”, που ήταν και οι νομίμως αρμόδιοι να αποφασίσουν (μόνο ο Πρόεδρος – γνωστός και αυτός για τα “φιλικά” προς εμάς αισθήματα – διαφώνησε…). Για αυτό το λόγο τους ευχαριστήσαμε αμέσως μετά την υπογραφή, για αυτό τους ευχαριστούμε ξανά και τώρα. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι μας έκαναν κάποια χάρη.

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σκοπεύει να θέσει συνολικά το ζήτημα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί μια σωστή και δίκαιη για όλους μακροπρόθεσμη λύση (μετά τις εκλογές προς αποφυγή και νέων “παρεξηγήσεων”…)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα