Ξεκινούν οι οντισιόν στο Star Academy

Με καθυστέρηση κάποιων εβδομάδων ξεκινούν οι οντισιόν για την μουσική ακαδημία του EPSILON, με τίτλος Star Academy.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο πως θα έβγαινε στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου, τελικά το θολό τηλεοπτικό τοπίο καθυστέρησε για λίγο την έναρξη του.

Ωστόσο, όχι μόνο έρχεται αλλά και με πολλές εκπλήξεις, καθώς η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπόσχονται να αναδείξουν το νέο μεγάλο ταλέντο της Ελλάδας. Το show αυτό θα περιλαμβάνει την συγκατοίκηση και φοίτηση των συμμετεχόντων στην Ακαδημία. Οι κάμερες θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα 24ώρες το 24ωρο και τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε βράδυ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Epsilon: “Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός!!! Είναι η μουσική ακαδημία… Το Star Academy αρχίζει στο EPSILON… Θα ζήσουν σαν αληθινοί σταρ… Θα δουλέψουν σαν αληθινοί σταρ… Αλλά σε 4 μήνες, δεν θα γίνουν όλοι σταρ… Ποιο θα είναι το μεγάλο αστέρι της Ακαδημίας ; Εσείς επιλέγετε! Θες να γίνεις το νέο αστέρι;;Ο Κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.staracademy.gr ή κάλεσε στο 211 188 5531”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα