Οκτώ ανήλικοι σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Ζεφύρι

Οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών, στην οποία συμμετείχαν με σημαντικό ρόλο και μικρά παιδιά, τα οποία χρησιμοποιούνταν τόσο για κάλυψη όσο και στη διακίνηση είχαν στήσει Ρομά στο Ζεφύρι Αττικής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ουσιαστικά πρόκειται για τρεις οικογένειες που πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες, στέλνοντας γυναίκες και παιδιά να κάνουν την παράδοση.

Η Αστυνομία συνέλαβε εννέα άνδρες, εννέα γυναίκες και οκτώ ανήλικους, ηλικίας 13 έως 16 ετών. Παραλλήλως συνελήφθησαν και 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν την δόση τους και έπεσαν πάνω στην επιχείρηση της αστυνομίας.

Έρευνες έγιναν σε οκτώ σπίτια στα οποία κατασχέθηκαν 702,29 γραμμάρια κάνναβης, 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 4 ζυγαριές ακριβείας και 3.424 ευρώ.  Κατασχέθηκαν επίσης δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, καθώς και 16 κινητά τηλέφωνα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά από   οργανωμένη επιχείρηση την Τετάρτη, με την συνδρομή των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα