Ολυμπιακός: «Δένει» τον Μαζουακού με νέο συμβόλαιο!

Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, «υποχρέωσε» τη διοίκηση του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου της με τον Γάλλο φουλ μπακ!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του αριστεροπόδαρου παίκτη, προκειμένου να μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» και να καταλήξουν σε συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Ο μάνατζερ επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι ομάδες που θέλουν τον Μαζουάκου πρέπει να συμφωνήσουν με τον Ολυμπιακό. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Αθήνα με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στη Serie A, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα του.

Ο Μαζουάκου έχει τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο και όπως είπα, θέλουμε να το επεκτείνουμε. Αν θέλει κάποιος να τον αποκτήσει, πρέπει να πληρώσει πολλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρος πως κάποια ομάδα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη πρόταση. Είναι 21 ετών και στην Αθήνα μπορεί να ωριμάσει, καθώς έχει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα