Ο Πέτριτς πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο μοναδικός Κροάτης που θα παρέμενε στον Παναθηναϊκό, θα ήταν ο Μλάντεν Πέτριτς!

Οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία και να συμβουλευόταν ο υποψήφιος παίκτης, θα του έλεγε να παίξει στα… σίγουρα τον Μλάντεν Πέτριτς για αποχώρηση. Στον αντίποδα, θα του πρότειναν να ποντάρει στην παραμονή των Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς.

Η ζωή όμως έχει χιούμορ και της αρέσουν οι ανατροπές. Ο Πέτριτς όχι μόνο εμφανίστηκε αναγεννημένος αγωνιστικά, αλλά κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου και την επόμενο περίοδο, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το 2016.

Η ανατροπή στην περίπτωση του Κροάτη είναι χαρακτηριστική. Τον Νοέμβριο, ο Παναθηναϊκός είχε δώσει εντολή σε μάνατζερ να φέρει προτάσεις για την παραχώρηση του Πέτριτς ενόψει Γενάρη. Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ άνοιξε τον δρόμο για την ενδεκάδα στον Κροάτη, ο οποίος όχι μόνο άρπαξε την ευκαιρία, αλλά κατάφερε να δώσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της ομάδας του να πετύχει τους στόχους της.

Η θετική του παρουσία σταθεροποιήθηκε στο επόμενο διάστημα και αφού πέρασε ο Γενάρης δίχως… μεταγραφή, άρχισε να ριζώνει η σκέψη για ανανέωση του συμβολαίου του. Όπερ και εγένετο. Οι επαφές δεν είχαν μεγάλη διάρκεια, καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Πέτριτς είχε και άλλες προτάσεις, με κορυφαία εκείνη της ισπανικής Μπέτις. Προτίμησε όμως, να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την πορεία του φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στήθος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα