Πάθαμε πλάκα με την κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (εικόνες)

Η μέρα με τη νύχτα είναι από άποψη εξωτερικής εμφάνισης η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της. Η Μαρία Χάνου, που έχει κληρονομήσει στοιχεία προσώπου από τον πατέρα της Ταξιάρχη Χάνο, από τη μητέρα της έχει πάρει όλο το νάζι και το ταπεραμέντο της. Ακολουθώντας τα υποκριτικά χνάρια των ηθοποιών γονιών της, η κόρη της «Ζουμπουλίας» έκανε την πρώτη της φωτογράφιση και συνέντευξη στο «Down Town».

«Είναι δύσκολο να διδάξεις υποκριτική στο παιδί σου ή εγώ να βλέπω τον πατέρα μου να μου κάνει παρατηρήσεις. Μπορεί οι γονείς μου να χώρισαν, αλλά συνέχισαν να μένουν και οι δύο στην ίδια περιοχή. Η βάση μου λοιπόν ήταν το σπίτι της μητέρας μου, αλλά πήγαινα πολύ συχνά στο σπίτι του μπαμπά μου . Δεν είναι δηλαδή ;oτι μου έλειψε η πατρική φιγούρα,λόγω του χωρισμού και όλα αυτά. Καμία σχέση.Έχω την πιο τέλεια μαμά του κόσμου. Με ρωτούν συνέχεια αν είναι τόσο εξωστρεφής όσο η Ζουμπουλία. Αυτό το «Ζουμπουλία»το ακούω συνέχεια από τους πάντες. Ακόμη και για μένα δεν λένε « η κόρη της Κωνσταντινίδου», αλλά η κόρη της «Ζουμπουλίας».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί τα βρήκε μπαστούνια κατά την είσοδό της στην υποκριτική λόγω του βαρύ φορτίου των ονομάτων των γονιών της που κουβαλούσε στις πλάτες.

«Έχω πάει σε οκτώ οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν με πήραν σε καμία. Δεν το κρύβω ότι είμαι παιδί τους, αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, “Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;’ Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά».

νννννννννννννννννννννννν

φφφφφφφφφφφφφφ

δδδδδδδδδδδδ

ννννννν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα