Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Γιώργος Καστρινάκης

Μία μεγάλη προσωπικότητα της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Γιώργος Καστρινάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο.

Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης δεν άφησε το στίγμα του μόνο στον αθλητικό Τύπο, αλλά και στον αγώνα των ανθρώπων με πάσης μορφής αναπηρία, καθώς ο ίδιος αντιμετώπισε για 31 ολόκληρα χρόνια τη νεφροπάθεια και υποβαλλόταν διαρκώς σε αιμοκαθάρσεις.

Μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία. Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται σίγουρα στον αέρα της ΕΡΑ να κάνει απολογισμό της αγωνιστικής κίνησης και στη συνέχεια να μιλά για τα προβλήματα των νεφροπαθών ευαισθητοποιώντας τον κόσμο και στην ουσία δίνοντας πληροφορίες για το πρόβλημα στο ευρύ κοινό.

Αγωνιστής υπήρξε και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης με μακρά θητεία στο δήμο Αμαρουσίου, ενώ υπήρξε μέλος του Μικτού Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και επί 15ετία διοικητικό στέλεχος του ΠΣΑΤ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα