Πληρώνει καλά, αλλά με τους όρους της

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το σχέδιο της ΕΡΤ για στήριξη της Super League μέσω της αγοράς πακέτου 60 αγώνων (δύο κάθε αγωνιστική), κάτι που αποκάλυψε προ ημερών ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, ωστόσο, διαπραγματεύεται αυτή την αγορά μόνο με δικούς της όρους με πρώτο και βασικότερο να ισχύει η αναδιάρθρωση και του χρόνου το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 14 ομάδες. Η ΕΡΤ θέλει με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, προκειμένου η αγορά που θα κάνει να έχει αξία.

Επίσης, θα ζητήσει ρήτρες και εγγυήσεις ομαλής διεξαγωγής αγώνων, κάτι που φυσικά απαιτεί και η NOVA εδώ και χρόνια και που έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα μεταξύ της Super League και της Forthnet, καθώς το πρωτάθλημα μόνο… ομαλό δεν είναι.

Η ΕΡΤ θέλει να μπει στο παιχνίδι όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου. Βέβαια, αν ποσοστό των αγώνων (για το 25% συζητά το κρατικό κανάλι) φύγει από το NOVA, λογικό είναι στη συνέχεια η ιδιωτική τηλεοπτική εταιρία να απαιτήσει καλύτερους όρους συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα