Ποια ηθοποιός αποχωρεί από το Μπρούσκο

Η “Λουκία” από το Μπρούσκο μας αποχαιρετά μέσα στα επόμενα επεισόδια. Όπως ενημέρωσε η Στέλλα Κωστοπούλου δεν θα συνεχίσει τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και εβδομάδες, θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της στην αγαπημένη σειρά που πήρε το “ΟΚ” και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η γλυκιά ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι την βοήθησαν, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media: “Μόλις μου “υπενθύμισε” το facebook ότι πέρσι σαν σήμερα διάβαζα το φινάλε του Μπρούσκο. Φέτος θα μάθω κι εγώ μαζί σας το φινάλε…
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους… “μπρουσκοφάνς”, όλους εσάς, που αυτά τα 2 χρόνια μου δείχνετε τόση αγάπη, με τα μηνύματά σας, τα γράμματά σας, τα χαμόγελά σας στο δρόμο! Ναι, είναι αλήθεια, η “Λουκία” κάπου εδώ θα πρέπει να σας αποχαιρετίσει.

Με αυτή την ευκαιρία θέλω να αναφερθώ και στην υπέροχη ομάδα που δημιουργεί το Μπρούσκο και ήταν η οικογένειά μου εκεί “στα ξένα”, όλον αυτό τον καιρό.Σας ευχαριστώ για όλα!

Για τα γέλια, τα αστεία, τις εντάσεις, τους τσακωμούς, τους…γάμους(!), τα ξενύχτια, τα φαγοπότια και ξανά τα γέλια… ένα είναι σίγουρο, το κλίμα του Μπρούσκο, το μεθυστικό σαν το πάθος, θα μου μείνει αξέχαστο!
Εύχομαι να είστε δημιουργικοί, δυνατοί, χαρούμενοι και θα τα ξαναπούμε -άλλωστε δύσκολα θα μπορούσα να αποχωριστώ ένα τέτοιο κοινό για το τελεμάρκετινγκ μου! 😂
Να είστε όλοι καλά!”.

kostopoulou

ste

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα