Πουλάει τον Άρθο η ΑΕΚ!

Εξαιρετική πρόταση από ομάδα του Καζακστάν έχει στα χέρια του ο Σέζαρ Άρθο, ο οποίος ήδη έφυγε από το Κιέλτσε της Πολωνίας για να τη διαπραγματευτεί!

Αν όλα πάνε καλά, τότε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα κερδίσει ένα ποσό από τη μετακίνηση αυτή και με δεδομένο το κέρδος που υπάρχει και από την πώληση του Μπουονανότε και τη φυγή Τζιμπούρ θα ισοζυγίσει το κόστος των μετεγγραφών του Μπάρκα και του Μπακασέτα και του νέου συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι, κάτι που θα δώσει δικαίωμα στην ομάδα για περεταίρω ενίσχυση.

Η ΑΕΚ διαθέτει πέραν του Ουκρανού τους Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σβάρνα, ενώ βρίσκεται κοντά στον Κάτσαρ που επίσης παίζει ως στόπερ (πέρα από αμυντικό χαφ). Το αν η διοίκηση θα επιλέξει όντως τον Σέρβο που δεν είναι «καθαρόαιμο» στόπερ για αντικαταστάτη του Άρθο θα φανεί στο εγγύς μέλλον κι αφού ο Κετσπάγια κρίνει αν υπάρχει τρύπα στα στόπερ ή όχι!

Η ΑΕΚ κινείται εκνευριστικά αργά στο παζάρι, αλλά εξαιρετικά μεθοδικά, αφού πουλάει ή αποδεσμεύει όντως τους παίκτες με τη μικρότερη συνεισφορά και αποκτά καλύτερους σε όλες τις θέσεις!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα