Πρεμιέρα για το “60′ Ελλάδα”

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου επιστρέφει στις οθόνες μας η εκπομπή “60′ Ελλάδα”.

Πρόκειται για την ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Μάνεση που ξεκινάει τα φετινά οδοιπορικά του από τα χωριά του Κισσάββου.

Η εκπομπή θα προβάλλεται εκτός απροόπτου δύο φορές το μήνα το στις 23:50. Το πρώτο οδοιπορικό της εκπομπής μας οδηγεί στα ορεινά χωριά του Κισσάβου. Ανατολή, Μεταξοχώρι, Σπηλιά, Μελιβοία, Κεφαλόβρυσο και Καρίτσα.

Σκεφτείτε πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμιδένιες στέγες και λίγο καπνό να βγαίνει από τις καμινάδες τους, τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Σκεφτείτε μικρά ορεινά χωριά σε άσπρο και γαλάζιο φόντο, πλάι σε ρέματα και καταρράκτες με την φύση να οργιάζει. Μια φύση που προίκισε αυτά τα μέρη με τα πιο ακριβά της δώρα.

Από τη μια, χωριά πνιγμένα σε δάση καστανιάς και μηλιάς, και από την άλλη χωριά τοποθετημένα γεωγραφικά ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με θέα στο Αιγαίο. Σκεφτείτε, όμως, και τον άσχημο καιρό. Την ισχυρή χιονόπτωση σε συνδυασμό με το δύσβατο των αγροτικών δρόμων που οδηγούν στους αποκλεισμένους από τον χιονιά λιγοστούς κατοίκους. Βαθμός δυσκολίας μεγάλος. Πρόκληση μοναδική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα