Ρατς: «Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τα Γιάννινα»

Για την γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο, αλλά και γενικότερα για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Ρατς.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αμυντικός:
«Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για να σας πω γιατί δεν κερδίσαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όμως σας αναφέρω τι είδα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό, λοιπόν, που παρατήρησα ήταν πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αλλά… χάντμπολ. Και το αναλύω αυτό ως εξής: έγιναν πολλές δυνατές μονομαχίες κι αυτό επιτράπηκε.

Δυστυχώς, δεν χαρήκαμε το ποδόσφαιρο. Ειδικά μετά το 1-1 δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος είχε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του κι έκανε συνεχώς καθυστερήσεις. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Βέβαια τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογίες, καθώς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε, σε όποια διοργάνωση κι αν παίζουμε, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κι ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι κάθε φορά. Είναι συνήθεια να παίζουμε ανά τρεις ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα