Ρόμα: Ο Ντινί «απαλλάσσει» προσωρινά τον Μαζουακού!

Στο περιθώριο τίθεται, όπως όλα δείχνουν, το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον αριστερό φουλ μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, καθώς ο σύλλογος της Ιταλίας έχει ως βασική του προτεραιότητα την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, Λούκας Ντινί!

Ο 21χρονος αριστερός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν κοστολογείται στα 11 με 12 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των Ρωμαίων, Ρούντι Γκαρσία. Ανήκει στους Παριζιάνους από το 2013, όταν και αποκτήθηκε έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιλ. Από το 2014 είναι διεθνής με τους «τρικολόρ», έχοντας αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια. Ο Ντινί θα πάρει τη θέση του Κόουλ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στην Αγγλία, ή για το MLS των ΗΠΑ. Ο Χοσέ Χολέμπας πιθανότατα θα παραμείνει στο ρόστερ της Ρόμα, ως αναπληρωματικός του Ντινί.

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα, είτε ως εναλλακτική λύση, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Λούκας Ντινί, είτε για μελλοντική χρήση. Ένα ακόμη όνομα που απασχολεί την ιταλική ομάδα για το αριστερό άκρο της άμυνάς της, είναι αυτό του Μπενζαμίν Μεντί, της Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα