Σε αναμμένα κάρβουνα στον Ολυμπιακό!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο προπονητής με τον οποίο τα έχουν  βρει εδώ και δύο εβδομάδες και δουλεύει για λογαριασμό της ομάδας έστω και από απόσταση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας του προσφέρει 500.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά το ποσό αυτό δεν ικανοποιεί το Μάρκο Σίλβα που ζητά τα τριπλάσια! Αν το θέμα τραβήξει κι άλλο, στο λιμάνι θα αρχίσουν να ανησυχούν για τα καλά! Και όχι τίποτα άλλο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποσυρθεί από την ΠΑΕ (προφανώς και δίνει εντολές αλλά μέχρι εκεί), αφού δεν μπορεί να μετάσχει σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους, μάνατζερ, εκπροσώπους του Σίλβα και άλλους εμπλεκόμενους με την υπόθεση, παρά μόνο με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής.

Ο Σίλβα είναι αυτή τη στιγμή άνθρωπος που εργάζεται για την ΠΑΕ κι αν κάτι «στραβώσει», ο χρόνος που θα έχει χαθεί θα είναι πολύτιμος…  Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αισιόδοξοι, αλλά δεν μπορούν να μπουν στο μυαλό των ανθρώπων της Σπόρτινγκ που αν αποφασίσουν να του «κρεμάσουν» το δελτίο, η απόκτησή του θα είναι αδύνατη. Υπάρχουν σκέψεις ακόμη και να πληρώσουν οι ίδιοι το παραπάνω ποσό που ζητάει ο Σίλβα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος δεν δείχνει διάθεση να χαρίσει κάτι στη διοίκηση του συλλόγου της Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα