Σε οικουμενική με πρωθυπουργό Στουρνάρα ή Παπαδήμο επιμένει ο Λεβέντης

“Τσίπρα παραιτήσου για να σχηματίσουμε οικουμενική κυβέρνηση”. Αυτό είναι το αίτημα του Βασίλη Λεβέντη και το επανέλαβε και στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βιάστηκε να ζητήσει εκλογές και δεν εξήγησε τι διαφορετικό μπορεί να κάνει. Ανέφερε πως ασκούνται πιέσεις από το εξωτερικό στη Φώφη Γεννηματά και στο Σταύρο Θεοδωράκη προκειμένου να μπουν στο κυβερνητικό σχήμα με την προοπτική να βγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε την άποψή του περί σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό είτε το Γιάννη Στουρνάρα, είτε το Λουκά Παπαδήμο για τον οποίο είπε ότι όταν διετέλεσε πρωθυπουργός σε οικουμενική κυβέρνηση απέτυχε γιατί του είχαν βάλει ως υπουργούς τους κυρίους Γεωργιάδη και Βορίδη οι οποίοι –όπως είπε- είναι πολιτικάντηδες.

Εκτίμησε πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι πολύ κοντά –όπως είπε χαρακτηριστικά κατά 80%- εάν προκηρυχθούν εκλογές.

Τέλος ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως κατά το παρελθόν ο Αλέκος Φλαμπουράρης του είχε πει πως δεν χρειαζόταν οικουμενική κυβέρνηση καθώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα τα κατάφερναν και μόνοι τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα