Σταμάτησε το σερί της ΑΕΚ ο Δέλλας!

Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Ατρόμητος επί της ΑΕΚ και σταμάτησε έτσι το σερί νικών που είχε η Ένωση μέσα στο 2016. Έμελε, μάλιστα, το αήττητο αυτό να το σπάσει ο πρώην προπονητής της, ο Τραϊανός Δέλλας, που πράγματι βρήκε τρόπο να εξουδετερώσει την «κιτρινόμαυρη» ομάδα στο παιχνίδι του Περιστερίου.

Η ΑΕΚ δεν είχε, βέβαια, την ψυχραιμία του Σιμόες στα χαφ και τις εμπνεύσεις του Μπαρμπόσα, ενώ και ο Βάργκας μάλλον δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αφού έδειξε επηρεασμένος από το διάστρεμμα που υπέστη μεσοβδόμαδα. Ο Γκουστάβο Πογιέτ, όμως, προτίμησε όσο το δυνατό λιγότερες αλλαγές κι έτσι έβαλε τον Βενεζουελάνο από την αρχή! Κακός ήταν και ο Μάνταλος ιδίως μετά την κίτρινη που πήρε νωρίς, ενώ και ο Τζιμπούρ δεν είχε καλή απόδοση.

Το γκολ σημείωσε ο Μπρίτο στο 53’ μετά από ωραία προσπάθεια του Λε Ταλέκ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 81΄.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κιβρακίδης (68’ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (82’ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72’ Ματέι), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Ντιντάκ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σουκουλίνι, Μάνταλος, Γιόχανσον, Βάργκας (57’ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζιμπούρ (57΄Πέκχαρτ)
Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια όταν οπαδοί του Ατρόμητου πλησίασαν εκείνους της ΑΕΚ και ξεκίνησε ανταλλαγή αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα